23.12.2020 12:17
Jämsän Retki-Veikot ry

Himos-karuselli 6.12.2020 tulokset

Rastit ja liput on kerätty maastosta ja tulosgeneraattori starttailee pikkuhiljaa ... Väliaikoja löytyy tästä ja hajontakohtaiset ajat täältä.

Tulospalvelu korjasi itse aiheuttamansa virheen ja siirsi Kaarnijärven Sepon Kunku 2 -radalle, jonka hän ansiokkaasti kiersi puhtaasti läpi. Pahoittelen tätäkin virhettä.

Ensimmäisen korttelicupin ikähyvitykset on laskettu ja voittajat on löytyneet. Aapo jatkoi, mihin viime talvena jäi ja ensimmäinen tolppa irtosi reilun 30 sekunnin erolla Anttiin. Avoimessa sarjassa käytiin nuorten keskuudessa tiukkaa taistelua ja nopein olis Viljo Seppälä ennen Iida Tainia. Tulokset alapuolella.

Ratamestari hylkäsi pari kilpailijaa puuttuva leiman takia ja Raija Koskenrannalle ei saatu aikaan, kun maalin jälkeen tulospalvelupöydällä jäänyt 0-leimasin nollasi Raijan kortin. Tästä pahoittelut, ensi kerralla järjestäjät ovat huolellisempia.

Seuraava korttelicup juostaan pikkujoulujen hengessä su 20.12., joten kannattaa aloittaa parran kasvatus tai ompelemaan punaista mekkoa päälle. Silloin on JRV:n perinteinen pikkujoulu-sprint, joten tonttu, pukki ja muorivaatteista saa ekstrahyvityksiä!