23.12.2020 12:14
Jämsän Retki-Veikot ry

Talven korttelicup alkaa

Talvikauden korttelicup alkaa itsenäisyyspäivänä 6.12. ja siitä jälleen n. 2 viikon välein suunnistetaan ympäri Jämsän kortteleita.

Rallissa on jälleen tarjolla kaksi sarjaa; kunkkusarja ja avoin sarja. Kunkkusarjassa matkat ovat 4-6 km ja avoimessa n. 2 km riippuen lumitilanteesta. Tarjolla on sprinttityylistä säksätystä, mutta talvella enemmän perinteistä korttelia, lumipolkuja jne. Perinteisessä pikkujoulusprintissä nähdään Jämsän kylällä punaista nuttua ja valkoista partaa, joka ollut JRV:n jouluntoivotus jämsäläisille.

Sen verran muutosta tehdään tämän vuoden kortteliin, että alle 14 vuotiaille tehdään oma pistelasku avoimeen sarjaan. Eli kaikille 8-14 vuotialle, jotka eivät halua juosta pidempää rataa tehdään avoimesta sarjasta oma pistelasku. Toki tähän voidaan ottaa mukaan nuorempia ja vanhempiakin, jotka haluavat metsästää talven aikana pisteitä lyhyellä radalla. Kunkkusarjassa pistelasku menee perinteiseen tapaan, jossa ikähyvityksiä verrataan pääsarjan miesten H21 sarjaan. Tällä tavalla voittaja voi olla kuka vain, joka liikuttaa tossuja rivakkaasti ja löytää ratamestarin kikat parhaiten.

Sarjat:
Korttelikunkku 4-6 km
Avoin sarja n. 2 km
Junnukortteli n. 2 km

Jokaisen korttelin ratamestari informoi tarkemmat lähtöpaikat ja harjoituskilpailun tiedot seuran nettisivuilla ja sähköpostiringissä. Lähtö on n. klo 10, jos ratamestari ei toisin ilmoita. Jännittävä 9 osakilpailun Kortteliralli alkaa, nyt kaikki haastamaan itsensä ja muut talvikauden yhteiseen otatukseen. Lisätietoa korttelista löytyy http://jrv.fi/drupal/korttelicup