7.3.2021 19:25
Jämsän Retki-Veikot ry

Myllymäen korttelicupin tulokset ja kokonaistilanne

Myllymäen korttelicupin ikähyvitykset on vihdoin laskettu ja voittaja on selvillä. Korttelicup järjestettiin omatoimirasteina ja radan kiersi ilahduttavasti n. 30 suunnistajaa. Kunkkusarjan nopein oli Merja, joka piti piikkipaikan myös ikähyvityksien jälkeen. Aapo hävisi 1 sekunnin erolla ja se taitaa olla kauden pienin ero. Kolmanneksi taipui Elias reilun minuutin erolla Merjaan.

Kokonaistilanne on päivitetty ja kokonaispisteet löytyvät liitteestä. Kokonaistilanteeseen on laskettu 7 parhaan osakilpailun tulokset. Kilpailijat, Jotka ovat juosseet kaikki 8 osakilpailua, on heiltä huonoimmat pisteet otettu laskennesta pois. Huonoimmat pisteet ovat suluissa. Korttelicupin kokonaispisteisiin lasketaan 7 parasta osakilpailua. Viimeinen osakilpailu pyritään järjestämään omatoimirasteina, kuten Myllymäen osakilpailu järjestettiin. Korttelicupin finaalin päivä on la 20.3. ja paikkana Jämsässä Paunun koulu. Tästä tiedotetaan vielä lähempänä lisää ja samalla seurataan valtiohallinnon säännöksiä Koronasta.

Kokonaistilanteessa kärkisijaa pitää Merja 11 pisteen erolla Aapoon. Kolmantena on Elias ennen Kimmoa ja Joonasta. Miesten välinen ero on 6 pistettä, joten kolmossijasta käydään vielä jännittävä taiselu.