20.3.2021 20:46
Jämsän Retki-Veikot ry

Korttelicupin finaalin tulokset ja kokonaiscupin pisteet

Korttelicupin finaalin ikähyvitykset on viimein laskettu. Päivän nopeinta vauhtia piti sprinttispeliasti Antti, joka taipui Aapolle ikähyvityksien jälkeen. Aapo voitti finaalin 21 sekunnin erolla Anttiin. Kolmanneksi kiri Elias 23 sekuntia Aaposta ja neljäs oli Elli hienolla juoksulla. Avoimessa sarjassa päivän nopein oli Iida Taini ennen Eero Ronkaista.

Korttelincupin kokonaispisteet on nyt laskettu Kunkku-sarjassa ja Avoimessa sarjassa. Kokonaispisteissä otetaan huomioon 7 parhaan osakilpailun tulokset. Kahden huonoimman osakilpailun pisteet ovat suluissa. Finaalin pisteet on otettu huomioon laskennassa.

Korttelicupissa Kunkku-sarjassa kokonaistuloksissa tapahtui vielä käänteitä ja Aapo nousi finaalin jälkeen myös kokonaiscupissa ykköseksi. Merja taipui 2 pisteen erolla Aapolle. Kolmas oli Elias ja neljäs oli Kimmo. Maaret oli Kimmon kanssa tasapisteillä, mutta Kimmolta löytyy kauden aikana 2 voittoa, joten sijat 4 ja 5 ratkaistiin voittojen perusteella. Voittajalle annetaan kortteliin kuuluva palkinto myöhemmin. Onnittelut Aapolle!
Iida Taini voitti avoimen sarjan ja nuori nainen napsi kauden aikana 5 osakilpailuvoittoa. Kakkoseksi nousi Eero Ronkainen ennen Ella Nyholmia. Avoimen sarjan voittajalle on talven uurastuksesta odotettavissa palkinto. Onnittelut Iidalle.

Kiitos kaikille osallistujille ja järjestäjille talvikauden suunnistuksista ja järjestelyistä. Kuukauden päästä aloitetaan kesäkauden rastit.