23.3.2021 14:02
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV:n miesten ryhmään uusi kasvo

JRV:n ryhmään siirtyy Hannu Malinen Kuhmon Peuroista. Miksi Hannu päätti siirtyä JRV:n edustuspaitaan, annetaan hänen itse kertoa.

  1. Kuka olet, mistä tulet ja mitä teet nykyisin?
    Oon Hannu Malinen ja tällä hetkellä virallisesti Kajaanilainen mutta silti aina oikeasti Kuhmolainen. Tällä hetkellä vietän varusmiespalveluksen jälkimmäistä puoliskoa Kainuun prikaatissa, jonka jälkeen edessä muutto Tampereelle opiskelemaan.
  2. Miten päädyit JRV:n riviin? Taustaa seuran siirtoon?
    Siirto oli helppo päätös ja tuntui luonnolliselta, kun muuton ansiosta JRV:n valmennukseen osallistuminen tulee mahdolliseksi. Hyvät kokemukset järjestelyistä aiemmilla vierailulla seuran mukana ja aiempaa seuraa suuremmat resurssit järjestää toimintaa olivat viimeinen niitti siirrolle.
  3. Kuinka hyvin tunnet entuudestaan JRV:n suunnistajia?
    Todella hyvin. Useilla yhteisillä leireillä on päästy jo tutustumaan useiden kanssa ja kisapaikoilla JRV:n leiristä on tullut vakio paikka, vaikka seuraa en aiemmin ole edustanut.
  4. Mitä vahvuuksia/heikkouksia sinulla on suunnistajana?
    Vahvuutena lyhyet keskari tyyppiset rastivälit, joissa pääsen hyvin suunnistuksen rytmiin. Heikkoutena maastot joissa juokseminen on vaikeaa ja kartan lukua vaikea saada juoksun kanssa tasapainoon.
  5. Millaisia tavoitteita sinulla on kaudelle 2021?
    Muutaman vaikean kauden jälkeen varsinaisia tulostavoitteita en ole asettanut. Suurin tavoite on todistaa (eniten itselleni), että pystyn suunnistamaan kovaa, jos ja kun pääsen harjoittelemaan ehjästi.
  6. Peukku vai levy?
    Kerran kun peukun laittaa käteen niin ei oo paluuta levyyn :)
  7. Vapaa sana
    Mukava päästä nyt pysyvästi toimintaan mukaan. Toivottavasti saataisiin myös kisat rullaamaan normaalisti niin saadaan punamusta paita käyttöön.

Kiitos Hannu haastattelusta ja tervetuloa seuraan!