29.3.2021 18:34
Jämsän Retki-Veikot ry

JS-Rastit alkavat omatoimisesti Jämsässä

JS-Rastit alkavat omatoimisesti Jämsässä 15.4.2021 Paunussa klo 17:00 alkaen ilman ajanottoa.

Tarjolla on kaksi eri rataa: 3,4km ja 2,5km. Radat sijoittuvat jokivarren maisemiin, mittakaavassa 1:4000. Karttoja on saatavilla lähtöpaikalla torstaina klo 17:00 – 19:00 välisenä aikana, jonka jälkeen voit noutaa kartan Sportia Heinosen tuulikaapista, tilille suoritettua karttamaksua vastaan.
Rastit ovat maastossa torstain 15.4. – 21.4. välisen ajan, jolloin voit myös käydä suunnistamassa omatoimisesti. Rastipisteillä on liput koodeineen, eli nyt jos koskaan kannattaa lähteä kokeilemaan tätä hienoa ja koukuttavaa lajia. VAROVAISUUTTA TEIDEN JA KATUJEN YLITYKSIIN!

Linkki lähtöpaikkaan

Karttamaksu on 7€ (0-20v 3€). Voit maksaa karttamaksun seuran verkkokaupassa (tuote: karttamaksu) https://jrv.fi/kauppa tai halutessasi myös suoraan seuran tilille FI94 4511 2020 0372 14. Maksaessasi suoraan tilille laita viestikenttään nimi/nimet ja kuntorastitapahtuman nimi ja päivämäärä. Esim. ”JS-rastit 15.4.2021”

Jos haluat suunnistaa koko kauden edullisesti, niin nyt on oikea aika hankkia rastipassi seuran verkkokaupasta: https://jrv.fi/kauppa. Rastipassin hinta seuran jäsenille 55€ /kausi ja seuran ulkopuolisille 80€ /kausi. Maksamiseen voit käyttää myös liikuntarahaa (Edenred, Smartum tai ePassi). Lisätietoja hinnoista https://jrv.fi/hinnat.

Torstaina paikalla klo 15.00 alkaen Suunnistajan kauppa: https://www.suunnistajankauppa.fi
Laadukkaat ja hinnaltaan edulliset suunnistustarvikkeet tulevaa kautta varten!

Terveisin: Järjestelytiimi

Huomioitavaa!

Harjoitukset eivät näin korona-aikaan ole tarkoitettu ihmisten tapaamiseen tai yhdessäoloon, eivätkä nämä ole yleisötilaisuuksia, vaan mahdollisuuksia omatoimiseen, terveysturvalliseen liikuntaan ulkona luonnossa ilman oman lähipiirin ulkopuolisia sosiaalisia kontakteja. Koronatartunnan välttämiseksi myöskään kimppakyydit eivät ole suositeltavia.

Jokainen suunnistaa omalla vastuulla!
Seuraa viranomaisten ohjeita, rajoituksia ja suosituksia!
Vältä lähikontakteja!
Muista, että paikoitus ei saa häiritä muuta liikennettä eikä tapahtua yksityisellä piha-alueella tai tiellä muualla kuin erikseen merkityssä paikassa!