2.5.2021 13:55
Jämsän Retki-Veikot ry

Jämsän Seutu - rastit Kiviojalla

Seuraavaksi kuntorastiosasto siirtyy urbaanista ympäristöstä sivummalle metsäsuunnistukseen. Hommaa jatketaan vielä omatoimi periaatteella. Karttoja myydään tapahtumapaikalla torstaina 6.5. klo 17.00 - 19.00. Tämän jälkeen voit käydä lunastamassa kartan Sportia Heinoselta etukäteen ostetulla karttamaksulla tai rastipassilla.

Ratavaihtoehtoja löytyy useimpaan kunto- ja taitotasoon. Tarjolla 3H, 4N, 3V, 5V ja 7V. Helpot radat pääsevät mukaville mäntykankaille ja vaativat radat haastavat perinteisemmässä keskisuomalaisessa talousmetsässä, jossa myös korkeuseroja löytyy. Kartan mittakaava 1:7500, mutta 7V radan karttaa löytyy myös 1:10 000 versiolla. Rastit ovat maastossa keskiviikkoon 12.5. klo 16.00 saakka.

Opastus tapahtumapaikalle Jämsä - Halli väliltä noin viisi kilometriä paloaseman liikenneympyrästä Näätämäentielle. Lähtöpaikka suuren sähkölinjan alla ja parkkeeraus vanhalla soramontulla: Lähtöpaikka

Kuntorasti-isäntänä Suunnistajan Kauppa. Tämä tarkoittaa sitä, että Suunnistajan Kaupan myyntiauto on torstaina paikalla. Nyt on oiva tilaisuus päivittää kesän rastijahtiin varusteet kuntoon, joten otahan tällä kertaa rahapussi mukaan.

Huomioitavaa!

Harjoitukset eivät näin korona-aikaan ole tarkoitettu ihmisten tapaamiseen tai yhdessäoloon, eivätkä nämä ole yleisötilaisuuksia, vaan mahdollisuuksia omatoimiseen, terveysturvalliseen liikuntaan ulkona luonnossa ilman oman lähipiirin ulkopuolisia sosiaalisia kontakteja. Koronatartunnan välttämiseksi myöskään kimppakyydit eivät ole suositeltavia.

Jokainen suunnistaa omalla vastuulla!
Seuraa viranomaisten ohjeita, rajoituksia ja suosituksia!
Vältä lähikontakteja!

Terveisin,
järjestelytiimi