8.7.2021 10:12
Jämsän Retki-Veikot ry

Kuntorastit 15.7. Tarvajärven maastossa

Jämsän Seutu -rastit suunnistetaan torstaina 15.7. Tarvajärven maastossa Jämsänniemellä. Ratamestari on loihtinut radat Riuttavuoren ympärille, jossa polkuja on tarjolla verrattain vähän, mutta mahdollisia rastipisteitä sitäkin runsaammin. Radat tarjoilevat tarkkaa suunnistusta ja runsaasti rasteja. Ratavaihtoehdot ovat 2 km helppo (2H), 4 km normaali (4N) sekä vaativat 3, 5 ja 7 kilometrin radat (3V, 5V ja 7V). RR-rataa ei ole tarjolla. Maastoon pääsee klo 17-19 välisenä aikana.

Autojen pysäköinti tapahtuu Tarvajärventien varteen tienvarsipysäköintinä. Opastus alkaa Himos Centerin viereisestä liikenneympyrästä Pohjois-Himokseen päin. Liikenneympyrästä rastipaikalle matkaa kertyy noin 12,5 kilometriä. Juokslahden suunnasta tulevat voivat ajaa suoraan Pataniemen tietä Sammallahdentielle.

Kuntorastien lähtöpaikka

Rastiliput ovat maastossa seuraavan viikon keskiviikkoon 21. heinäkuuta saakka. Senkin jälkeen rastipisteille jäävät merkintänauhat, joten rasteja voi käydä etsimässä myös omatoimisesti. Torstain tapahtuman jälkeen karttoja on saatavilla Sport Heinoselta.

Koronarajoituksia, käsihygieniaa ja etäisyyksiä on edelleen syytä noudattaa.

Tervetuloa rasteille!