9.8.2021 15:00
Jämsän Retki-Veikot ry

Jukolan viestin bussiaikataulu

JRV:n bussi kohti Jukolan viestiä Rovaniemelle lähtee pe 20.8. klo 9.45 Jämsänkosken Nesteeltä ja klo 10.00 Jämsän linja-autoasemalta. Matka kulkee Jämsästä Jyväskylään ja sieltä kohti Rovaniemeä. Mukaan pääsee matkan varrelta, mutta ilmoittakaa näistä matkanjohtaja Jorma Jussilalle. Matkaan menee arviolta 9-10 tuntia riippuen pysähdyksien määrästä ja kestosta. Paikalla on kuitenkin tarkoitus olla illalla ennen pimeää, jotta saadaan teltat pystytettyä. Takaisin lähdetään sunnuntaina, kun kaikki seuran juoksijat ovat saapuneet metsästä. Kotona ollaan arviolta ennen puolta yötä.

Seuralle tulee mukaan pari puolijoukkuetelttaa ja tuulisuojateltta. Telttapaikoiksi on varattu 3 kpl 10x10m alueet. Telttapaikat sijaitsevat Männikkö alueella ja telttapaikkojen numerot ovat MC64, MC65 ja MC66. Telttapaikoilta on matkaa vaihtoalueelle n. 300 m. Telttapaikat löytyvät liitteenä olevasta kartasta ympyröitynä.

Matkanjohtajan yhteystiedot: Jorma Jussila p. 0504321111 / jussila.jh@gmail.com

Jukolan ja Venlojen viestin juoksujärjestykset julkaistaan ensi viikon alussa. JRV:lta on ilmoitettu Jukolaan 4 joukkuetta ja Venloihin 8 joukkuetta. Muutamia juoksijoita vielä kaivataan Jukolan ja Venlojen viestiin, jotta saadaan joukkueet täyteen. Tällä hetkellä miehistä puuttuu pari juoksijaa ja naisissa on 6 täyttä joukkuetta. Ilmoittautumiset voi tehdä seuran myclubin kautta tai suoraan nurminen.joonas@gmail.com