11.8.2021 09:09
Lasten suunnistuskoulu

GUTZ-tuotteiden myyntikampanja on käynnissä

Seurassamme on juuri alkanut Gutz-tuotteiden myyntikampanja. Viime vuonna toteutimme ensimmäisen myyntikampanjan näihin tuotteisiin ja kokemukset tuotteista ovat olleet positiivisia. Gutz-kampanjan kautta voit tilata esim. sukkia, alusvaatteita, urheilutrikoita ja kerrastoja. Kaikki tuotteet/tuotepaketit maksavat 20€ ja jokaisesta myydystä tuotteesta/tuotepaketista saamme taitoryhmän toiminnan tukemiseen 5€. Tilausaikaa tuotteille on 30.8. asti.

Sähköinen tuotekuvasto löytyy täältä: https://issuu.com/springhilltextile/docs/gutz_katalog_aw2021_fi_highres?fr=sZmM1YjI3MTQ3ODU
Myyntikampanjan yhdyshenkilö, Tiina Virkajärvi, on paperisten kuvastojen kanssa tämän viikon torstain iltarasteilla, joten myös siellä pystyt tutustumaan tuotteisiin.

Ilmoita tilauksesi jollekin taitoryhmäläisistä tai heidän vanhemmilleen (Aapo Virkajärvi, Elli Taini, Aapo Kuronen, Ella ja Veera Nyholm, Jonne Nurminen, Enni Laivanen, Pyry Majaharju, Viola Marjanen, Samuli Karjalainen, Elli Sipponen, Riikka Peltonen, Kalle Seppälä) 30.8. mennessä. Laita tilaukseen tuotteen nimi, tuotenumero, koko ja montako kappaletta haluat ostaa.

Tuotteiden toimitusaika on 2 viikkoa eli tuotteet tulevat n. syyskuun puolivälissä. Tuotteet laskutetaan toimituksen yhteydessä.