21.12.2021 15:07
Jämsän Retki-Veikot ry

Seuran puheenjohtajan kiitos menneistä vuosista

Kuusi vuotta JRV:n johdossa. Sinä aikana on saatu seuraan laadukasta tekemistä ja kilpailullisia onnistumisia.

Aloitin seuran puheenjohtajana vuonna 2016 kolme vuotta aikaisemmin toteutuneen Jämsä- Jukola 2013 jälkeen. Kuuden vuoden aikana on tapahtunut paljon ja seura on noussut Suomen yhdeksi menestyneeksi seuraksi. Kuluneet kuusi vuotta ovat olleet koko ajan kehittymisen suhteen myönteisiä. Tänä aikana seura on saavuttanut menestystä laajalla rintamalla. JRV palkittiin vuoden suunnistusseurana vuonna 2019, Nuorten Jukolasta saatiin kaksi voittoa ja useita hyviä sijoituksia, Venlojen viestistä sijat 24 ja 19. Arvokilpailuissa (MM- ja EM-kisat) seuran menestyksestä vastasivat Merja Rantanen, ikinuori Sole Nieminen, Aarni Ronkainen, Inka Nurminen ja Mikaela Karjalainen. SM-mitaleita seura on saavuttanut vuosina 2018- 2021 yhteensä 81 kpl ja vuodesta 2015 lähtien yli 100 kpl. Seura on myös saanut useita maakunnallisia palkintoja viimeisten vuosien aikana

Kilpailumenestymisen lisäksi seuran toiminta on ollut hyvin laadukasta kaikilla muillakin osa-alueilla kuten kuntosuunnistus, lasten ja nuorten suunnistustoiminta, yhteiset monipuoliset harjoitukset ja erilaiset liikunnalliset tapahtumat ja tempaukset jne.

JRV on järjestänyt ja tulee myös jatkossa järjestämään SM-tasoisia kisoja. Vuonna 2019 seura järjesti SM-yösuunnistuskilpailut. Seura järjestää ensi vuonna SM-erikoispitkän matkan suunnistuskisat ja vuonna 2025 Nuorten Jukolan.

Laadukkaan toiminnan takana on tietenkin ollut koko ajan aktiivinen koko jäsenistön toiminta, joka pohjautuu huolellisesti valmisteltuun strategiaan painopistealueineen. Toiminnan taustalla näkyy myös koko ajan erikoisen hyvin yhdessä tekemisen positiivinen fiilis, hyvät yhteistyökumppanit, erilaisten näkemysten huomioon ottaminen ja avoimuus sekä panostus tulevaisuuteen.

Jättäessäni nyt puheenjohtajan tehtävät Joonas Nurmiselle, kiitän lämpimästi kaikkia Teitä kuluneista vuosista
Toivotan seuran johtokunnalle, yhteistyökumppaneille, tukijoukoille ja seuraväelle ketään unohtamatta Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2022!

Matti