8.1.2022 17:06
Jämsän Retki-Veikot ry

Ilmoittaudu Himos Winter Trailin talkoisiin

‍Himos Winter Trail järjestetään terveysturvallisesti alkuperäisen aikataulun mukaan 28.-29.1.2022. Järjestelyjen osalta ollaan oltu yhteydessä Jämsän hallintoylilääkäriin ja selvitetty tapahtuman suunnitelmat järjestelyistä. Tapahtuman toiminnot sijaitsevat ulkona ja sisätiloja ei tarvitse välttämättä käyttää. Alla alustava turvallisuussuunnitelma.

Himos Winter Trailiin on ilmoittautunut 25 talkoolaista. Tapahtuman onnistumisen takia talkoolaisia tarvitaan vielä lisää n. 50 henkilöä. Lisäksi tarvitsemme 6 henkilöä Ensiapuun (pe 3 henkilöä ja la 3 henkilöä). EA henkilöt joudutaan ilmoittamaan pelastussuunnitelmassa pe 14.1.2022 mennessä.

Ilmoittaudu talkoolaiseksi mahdollisimman pian https://jrv.myclub.fi/flow/events/3692858 tai mobiiliapin kautta. Voit myös ilmoittautua Joonas Nurmiselle, nurminen.joonas@gmail.com tai p. 040 7789512

Tapahtuman alustavat terveysturvallisuussuunnitelma:
- Maskia on käytettävä myös ulkotiloissa
- Suosittelemme maskin käyttöä myös lähtötilanteessa
- Kaikki tapahtuman avaintoiminnot sijaitsevat ulkona ja tapahtumaan voi osallistua myös käymättä sisätiloissa. Ulkona sijaitsevat mm. kisatoimisto, varustesäilytys ja maalin huoltopiste.
- Tapahtuman lähdöt toteutetaan max 50 henkilön lähtöryhmissä, jotka muodostetaan osallistujien tavoiteaikojen perusteella. Tapahtumassa käytetään ns. nettoaikaa, jolloin aika lähtee liikkeelle lähtöviivan ylityksestä. Järjestelyllä vältetään ohituksia suorituksen aikana sekä kontakteja lähtötilanteessa.
- Eri sarjojen lähtöajat on porrastettu jo lähtökohtaisesti reitin ruuhkautumisen välttämiseksi ja jokaisen sarjan osallistujamäärä on erikseen rajoitettu.
- Huoltopisteillä energiaa on saatavilla yksittäispakattuina tuotteina sekä pahvimukeista.
- Tapahtumassa ei ole tarjolla peseytymistiloja.
- Tarjoamme pukutilat sisätiloissa ja teemme järjestelyjä niiden kokoluokan kasvattamiseksi.
- Ulkona on tarjolla 8kpl bajamajoja, joiden lisäksi käytössä on Himos Areenan väljät WC-tilat.
- Tapahtumaruokailu kuuluu lauantain tapahtumapäivän osallistumismaksuun ja toistaiseksi voimassa olevien ravintolarajoituksien mukaan käytössä on 75% Ravintola Liiterin kapasiteetista. Lisäksi ruokailuun vaaditaan koronapassi.

--
Ystävällisin terveisin
Jämsän Retki-Veikot ry/HWT Talkoovastaava Joonas Nurminen