5.2.2022 23:19
Jämsän Retki-Veikot ry

Sportia Jämsä -talvirastit 12.2. klo 10.00 Särkijärven kuntotalolta

HOX HOX!!!
Olympialaisten naisten viesti hiihdetään huomenna samaan aikaan talvirastien kanssa, joten talvirastien radan voit kiertää hiukan myöhemminkin. Lähtö auki klo 10.00- 11.00 ja maali sulkeutuu klo 11.45.

Seuraavat Sportia Jämsä -talvirastit kirmaillaan lauantaina 12.2. Särkijärvi-Lukkoila akselilla. Tapahtumakeskus sijaitsee Särkijärven kuntotalolla.
Kisa käydään väliaikalähdöillä n. 20 sekunnin välein ja ensimmäinen kilpailija laitetaan matkaan klo 10.00. Lähtöjärjestys vedetään järjestäjien hatusta. Lähtöön siirrytään järjestäjien toimesta n. klo 9.50.
Rastileimaus tapahtuu Emit -leimauksella ja osalla riittää pelkkä rastilipun hipaisu. Eli jos et huomaa Emit -kapulaa, kosketa vain rastilippua ja jatka matkaa.

Tällä kertaa ratamestari on laatinut radat perinteiseen korttelicup -tyyliin, eli ylimääräistä kikkailua ei ole luvassa. Lunta maastossa (tie-alueiden ulkopuolella) riittää vähintäänkin riittävästi, mutta silti saattaa tällainenkin umpihanki -reitinvalinta tulla kysymykseen.

  • ilmoittautuminen ja lähtöjärjestyksen arvonta klo 9.20-9.50 tapahtumakeskuksessa.
  • EMIT-kortit matkaan. Järjestäjiltäkin löytyy lainaksi jos unohdit omasi kotiin tai et omista omaa.
  • Alkuverkat Kuntotalolta Jämsän keskustaan päin.
  • Tapahtuma on kaikille suunnistuksen ystäville avoin. JRV:n jäsenille osallistuminen on maksutonta, muilta peritään 5 €:n maksu.
  • Kartta on hiukan vanhempaa mallia, mutta suunnistukseen riittävä ;-). Mittakaava 1:7500.
  • Matkapituudet rastiväliviivaa pitkin ovat Kunkku 4,3 km ja Avoin 2,0 km.
  • Teiden ylityksissä muistetaan noudattaa varovaisuutta.

Vaikka kokoontumisrajoituksia onkin purettu, tulethan vain terveenä paikalle. Varmistetaan näin terveysturvallinen ja mukava tapahtuma kaikille.
Rastien jälkeen on mahdollista käyttää kuntotalon peseytymistiloja ja jatkaa tästä suoraan seuratoimintapäivään, joka alkaa klo 12.00.

Terveisin Olli