23.3.2022 13:05
Jämsän Retki-Veikot ry

Talvirastien finaali 26.03.2022 klo 10

Tapahtumakeskus rakentuu Paunun kentän parkkipaikalle eli tänne.

Tietoa tapahtumasta on valuteltu niukasti, mutta kunkkurata lienee jotakin 3,1 km mittainen - avoimen rata sitten vähän lyhyempi (1,7 km). Sellaista vihjettä on tullut, että nuo ovat linnutietä ilmoitettuja matkoja. Nautintoa siis riittää. Nyt vain virittelemään tennareita kevään viimeiseen otatukseen.

Ratamestari kävi eilen koejuoksemassa ja kotiin tuomisina oli kartan päivitys- ja radan osittain uudelleen suunnitteluhommia. Nyt pitäisi kartan ja ratojen olla ajan tasalla.

Ratoja voisi luonnehtia paluulla vuoden 2000 tienoille. Korttelia, vaikkakin sprinttikartalla. Erikoisuutena ja tasapuolisuuden lisäämiseksi kaikki alueen nurmikotkin on merkitty tonttivihreällä. Pääsette juoksemaan siis koko matkan kovapohjaisia ja aurattuja kulkuväyliä pitkin. Eilen pystyi radan kiertämään myös lenkkareilla. Tosin joissain kohtaa jää vielä yllättää.

Muistutuksena vielä, että juoksennellaan taas liikenteen seassa. Kannattaa pitää itsestään huolta eikä törmäillä toisten liikkujien kanssa.

Emitit luetaan tulospalveluun n. klo 9.30 - 9.50. Lähtöjärjestystä ei tällä kertaa vedetäkään hatusta vaan mennään virtuaalitilanteen kokonaispisteiden määräämässä käänteisessä järjestyksessä. Muistin helpottamiseksi lähtölistat löytyvät tulospalvelusta sekä (hieman yllättäen) lähdöstä. Ja matkaan lähdetään vanhoilla tutuilla n. 15 - 20 sekunnin lähtöväleillä.

Kisapaikalta löytyy muutama vara-emitti, jos oma on sattunut unohtumaan kotiin. Kartan voi ja saa sujauttaa omaan karttamuoviin ennen lähtöä. Seuran jäsenet saavat haukkoa raitista kevätilmaa ihan ilmaiseksi - muilta peritään 5 € karttamaksu.

Talvirastien kokonaistilanne on kutkutava. Liitteinä olevissa kokonaistilanteissa sijoitukset ovat virtuaalitilanteen mukaisia (pisteissä kuusi parasta osakilpailua).

-Marko ja Jorma -