24.3.2022 09:44
Lasten suunnistuskoulu

Hippo-suunnistuskouluun ilmoittautuminen 2022

Kevään Hippo-suunnistuskoulu ja kilpailut lähestyvät ja nyt olisi hyvä aika hankkia Junioripassi kaikille 0-14-vuotiaille nuorille suunnistajille. Junioripassi toimii suunnistuskoulun maksutapana, joka myös sisältää rastipassin kuntorasteille sekä kilpailulisenssin. Huomaathan, että Junioripassi edellyttää seuran jäsenyyttä. Ohjeet jäseneksi liittymiseen löytyvät www.jrv.fi/liity-jaseneksi. Junioripassin pystyt helposti lunastamaan www.jrv.fi -sivujen kaupasta tai suoraan myClubin kautta hintaan 50€.

Suunnistuskoulun kevään maastojakso aloitetaan 3.5. Paunussa klo 18. Harjoituspaikat ja ajat ilmoitetaan myClubin tapahtumakalenterissa.

HIPPO-SUUNNISTUSKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN:

  1. Maksa seuran vuosittainen jäsenmaksu (nuorisojäsenyys 15€ tai perhejäsenyys 70€)
  2. Hanki Junioripassi seuran kaupasta
  3. Ilmoittautuminen tapahtuu https://forms.office.com/r/c46ks3fR3T kautta.
    • ilmoittautumislomakkeeseen tarvitaan Sportti-ID, JOS sinulla ei vielä ole Sportti-ID:tä, saat sen Suomisport -palvelusta ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä.
    • Sportti-ID on aina sama lajista/lajeista tai liitosta riippumatta
    • ohjeet Suomisportiin rekistöröitymisestä löytyy tämän postin liitteenä tai Suomisportin nettisivuilta
  4. MyClub-palvelun kautta tehdään vielä erikseen viikottaiset ilmoittautumiset harjoituksiin

Huom! Seura ei ole vakuuttanut lapsia harjoituksiin. Vakuutusturvan voi hankkia esimerkiksi Suomisport -palvelun kautta. Sporttiturva-vakuutus on 10€.

Seura hankkii lisenssit kootusti 30.3., 30.4. ja 30.5. päivämäärään mennessä Junioripassin seurakaupasta lunastaneille ja suunnistuskoulun ilmoittautumislomakkeen täyttäneille.