3.10.2022 20:51
Jämsän Retki-Veikot ry

Lähde mukaan seuratoimijaksi!

Jämsän Retki-Veikot tarvitsee jatkuvasti uusia seuratoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä ylläpitämään ja edelleen kehittämään seuramme toimintaa ja jäsenille tarjottavia palveluita.

Nyt etsimme johtokuntaan vuosille 2023-2024

  1. Taloudenhoitajaa
    Taloudenhoitajan tehtäviin kuuluvat mm. talousarvion laadinta, maksuliikenteen hoito, palkkojen ja urheilijasopimuksien maksujen hoito, yhteistyökumppaneiden tukien hoito ja talouden tilan raportointi johtokunnalle.
  2. Sihteeriä
    Sihteerin tehtäviin kuuluvat mm. kokouskutsujen ja pöytäkirjojen laadinta, salivuorojen haku, toimintasuunnitelmien kokoaminen, salivuorojen haku, seuratukien haku, avustushakemukset kaupungille, seuran nettisivujen ja myClubin ylläpitotehtävät sekä opastus.
  3. Nuorisovaliokunnan vetäjää
    Nuorisovaliokunnan puheenjohtaja koordinoi nuorisovaliokunnan toimintaa ja toimenkuvaan kuuluu mm. suunnistuskoulun järjestelyt (kesä & talvi), ohjaajien rekrytointi, ohjaajakurssien järjestelyt, kompassitapahtuman/nuoriso kilpailujen/harjoitusten järjestelyt.

Edellisen lisäksi kaipaamme vahvistuksia eri valiokuntiin. Mm. kuntorastivaliokunnassa on karttavastaavalle paikka auki ja nuorisovaliokunnassa puolestaan tarve lisäohjaajille.

Tehtävissä ei vaadita aikaisempaa kokemusta vaan tärkeintä on kiinnostus toimintaamme ja sen kehittämistä kohtaan. Tule mukaan aktiiviseen ja mukavaan porukkaan. Pääset vaikuttamaan asioihin ja jättämään oman kädenjälkesi toimintaamme.

Ilmoita kiinnostuksestasi tällä lomakkeella tai laita viestiä osoitteella puheenjohtaja@jrv.fi tai sihteeri@jrv.fi. Voit myös olla suoraan yhteyksissä Joonas Nurmiseen, Laura Janhuseen, Elena Konstariin tai Matias Majaharjuun.

Lähde mukaan mielekkääseen ja innostavaan vapaaehtoistyöhön!