28.10.2022 09:12
Jämsän Retki-Veikot ry

Seuran salivuorot alkavat

Suunnistuskausi alkaa olla loppumaisillaan ja seuraväen salivuorot alkavat.

1) Lasten suunnistuskoulun salivuorot alkoivat keskiviikkona 26.10. Vanhempien ryhmä eli 10v. ja vanhemmat aloittavat klo 17.00 ulkoverryttelyllä (n.20min) ja siirtyvät sitten sisälle. Vanhempien ryhmäläinen jos et ehdi ulkoverryttelyihin, niin voit tulla myös suoraan saliin. Nuorempien ryhmä aloittaa suoraan sisältä klo 17.30. Harjoitukset loppuvat klo 18.30.

2) Jumppa alkaa perjantaina 28.10. klo 18-19.30 Jämsän lukion liikuntasalissa. Monipuolinen, pitkät perinteet omaava jumppavuoro tarjoaa monipuolisen lihaskuntoharjoituksen kaiken tasoisille ja ikäisille. Aluksi lämmitellään pelailun merkeissä ja sen jälkeen treenataan lihaksia kuntoon. Täältä saat hyvän viikoittaisen lihaskuntoharjoituksen, olit sitten kuntorasteilla käyvä kuntosuunnistaja tai huipulle tähtäävä kilpasuunnistaja. Tämä treeni on kuulunut säännöllisesti mm. maaailmanmestari- Merjan viikkorunkoon.

3) Sähly alkaa lauantaina 5.11. klo 17.30-19.00 liikuntahallilla (vanha lukio). Myös sählyvuorolla on jo seurassamme pitkät perinteet. Tältä vuorolta saat hyvän lauantaihien ennen lauantaisaunaa ja saat samalla harjoitettua jalkoihisi suunnistuksessa tarvittavaa ketteryyttä. Mukaan mahtuvat niin juniorit, pääsarjan suunnistajat kuin veteraanitkin. Nuorimmat pelaajat ovat vuorolla olleet reilusti alle 10-vuotiaita ja vanhimmat yli 70-vuotiaita eli ikähaitari peleissä on laaja

4) Kehonhuolto alkaa sunnuntaina 30.10. klo 18-19 Jämsän lukion liikuntasalissa. Kehonhuoltovuoro on tarkoitettu kaiken ikäisille seuran jäsenille ja sitä voi kutsua ns. matalan kynnyksen kehonhuoltotunniksi niin osallistujille kuin tunnin vetäjille. Tarkoituksena on saada kroppaan liikettä ja liikkuvuutta.

Jotta saamme tämän kaikille hyvää tekevän vuoron pyörimään niin tarvitsemme myös vetäjiä. Minkäänlaista ohjaajakokemusta tämän tunnin vetämiseen et tarvitse. Voit suunnitella ja vetää tunnilla esim. omia perusvenytyksiäsi tai muita itsellesi tuttuja liikkuvuusliikkeitä. Viime vuosina joku vetäjistä on pitänyt yhden tunnin joku muutaman. Eli samaan tapaan voisi toimia tulevana kautenakin. Varaa siis vuorosi vetäjälistalta, joka löytyy liitteestä. Nyt aluksi tarjolla on vain syksyn kerrat ja joululomalla sitten tulee kevään kerrat tarjolle.

Toivottavasti saamme mukaan vetäjiä ja myös kehoaan huoltavia JRV:läisiä runsain joukoin!

Ilmoittautuminen Mia Tainille mia.taini@gmail.com tai puh. 044 0425982