14.1.2023 11:02
Jämsän Retki-Veikot ry

Talvirastien tulokset 14.1.2023

Talvirastit kirmattiin kostean raikkaassa säässä Jämsänkosken suunnistuspyhätössä. Avoimessa sarjassa matkaa oli noin 1,9 kilometriä ja kunkkusarjassa 3,8 kilometriä linnuntietä. Ratamestari tarjoili hermoja ja fyysistä suorituskykyä raastavan yhteislähdön, jossa eroja tehtiin niin jalalla kuin reitinvalinnoilla. Jälkispekulaatiot kävi suorituksen jälkeen kovana.

Talvirastien Velho oli pohjoisessa lyhyellä korkeanpaikan leirillä, mutta nyt on tulokset laskettu. Ikähyvityksien jälkeenkin voittoon kiri hirmukuntoinen Ratavarren enduromies Antti, joka voitti Aapoa 20 sekuntia. Kolmanneksi kiiruhti Tuomas, joka juoksi ilman hyvityksiäkin kelpo ajan.

Raakatulokset ja viralliset tulokset liitteenä. Leimasimet oli Kunkku-radalla rasteilla 2, 3, 8, 11, 15, 19 ja 20. Avoimessa rasteilla 1, 3, 4, 7 ja 9.

Tammikuun viimeiset Talvirastit juostaan la 21.1. Jämsässä, jonka jälkeen rasteihin tulee parin viikon tauko.

Kokonaiscupissa Kunkkusarjassa kahta ensimmäistä sijaa pitää Kuroset, jossa isä-pappa on ykkösenä ja poika kakkosena. Kolmantena komeilee talvirastien puolessa välissä Heta. Avoimessa sarjassa Seppälän veljekset Viljo ja Väinö ovat valloittaneet kaksi ensimmäistä sijaa. Kolmantena on Eero Ronkainen. Kokonaistulokset löytyvät https://www.jrv.fi/talvirastit