11.2.2023 15:45
Jämsän Retki-Veikot ry

Seuratoimintapäivä la 18.2.

JRV:n Seuratoimintapäivä pidetään la 18.2.2023 Särkijärven Kuntotalolla. Seuratoimintapäivässä käydään läpi tulevan kesän kilpailut, talkoot, julkaistaan kauden kuntorastikalenteri ja keskustellaan seuran valmennustoiminnasta. Lisäksi annetaan tietoa seuravaatteiden tilauksesta ja ohjeistetaan siinä. Paikalla on seurakauppa, josta voit hankkia jo seuran vaatteita tulevalle suunnistuskaudelle. Paikalla on mahdollisuus pitää seurakirppistä, jossa voit myydä/vaihtaa pieneksi jääneitä suunnistuskenkiä, vaatteita jne. Jos sinulta löytyy kirppikselle sopivia vaatteita tai kenkiä, on hyvä paikka laiittaa niitä eteenpäin tai löytää perheen nuorille nastarit tai nappulakengät.

Seuratoimintapäivässä käydään läpi mm. seuran valmennustoimintaa ja talkootoimintaa. Lisäksi kuullaan nuoren urheilijan näkemys seuran valmennustoiminnasta. Seuratoimintapäivässä on mahdollisuus käydä saunassa Talvirastien jälkeen ennen varsinaista ohjelmaa. Tarjolla klo 11 alkaen kuumaa makkaraa, kahvia ja pientä purtavaa. Tule keskustelemaan ja kuuntelemaan seuran asioista. Alla tarkempi ohjelma.

Paikka: Särkijärven Kuntotalo, Moiskalantie 19, 42100 Jämsä
Aika: 18.2.2023 klo 11-13, klo 11 alkaen tarjolla makkaraa, kahvia ja pientä purtavaa. Klo 13 lähtien virallinen ohjelma.

Seuratoimintapäivän aikataulu:
Klo10 Sportia Jämsä Talvirastit
Klo 11-13 sauna, kahvia, makkaraa ja pientä purtavaa
Klo 13-15 ohjelma

Päivän ohjelma:
1. Tulevan kesän tapahtumat, kilpailut, talkoot ym.
2. Kesän 2023 Kuntorastikalenterin
3. Talkoiden merkitys seuratoiminnassa
4. Valmennustoiminnan kuulumiset
5. Huippusuunnistuksen tulevaisuus
6. Seuran urheilijan puheenvuoro