18.2.2023 12:02
Jämsän Retki-Veikot ry

Jokivarren speziaali

Pikku pakkanen ja kevyt lumisade loivat puitteet tämän kertaisille Talvirasteille. Suunnistajiakin oli paikalla mukavasti eli kyllä tässä sitä urheilujuhlan tuntua oli.

Ratamestari Aapo oli jo ennakkoon ilmoittanut, että kartalla on violettia muuallakin kuin rastiväliviivoissa. Ja toden totta olikin - haastetta eri rastiväleillä oli riittämiin: jälkispekulaatioissa yksi jos toinenkin pääsi toteamaan, että hups, tuli mentyä kielletyn kohdan tai alueen läpi. Hyvää kartanlukutreeniä vai mitä.

Kuten osallistujat jo tapahtumapaikalla kuulivat, oli 0-leimasin sanonut yhteistyösopimuksensa irti ts. se ei enää toiminut. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että tuloksia tämän päivän suunnistuksesta ei saada. Mutta ei murehdita moista - itse kukin sai tänään hyvän treenin, oppitunnin violeteista karttamerkeistä ja niiden mahdollisista vaikutuksista reitinvalintoihin.

Kilpailun jyry on jo aloittanut ankaran pohdinnan siitä, kuinka tämän kertaisen tapahtuman pois jäänti huomioidaan Talvirastien pistelaskennassa.

Talvirastien finaalit suunnistetaan su 12.03.2023 Jämsänkoskella.


Kisaterkuin

-Jorma-