10.3.2023 17:21
Jämsän Retki-Veikot ry

Sportia Jämsän Talvirastien finaali

(Päivitetty 10.3.) Sportia Jämsän Talvirastien kausi on edennyt siihen pisteeseen, että finaali juostaan tulevana sunnuntaina 12.3.2023. Jos talvirastikausi on vielä avaamatta, niin nyt siihen on viimeinen mahdollisuus tälle talvelle. Rastien perässä juostaan Jämsänkoskella Linnasenvuoren lähistöllä ja ennen käymättömällä alueella, josta Merja Rantanen on sprinttikarttaa tehnyt. Tapahtumakeskus sijoittuu aivan Jämsänkosken ytimeen eli tänne.

  • Ensimmäinen lähtö klo 10:00. Lähtöjärjestys määräytyy pistetilanteen mukaisesti eli kärki ensin ja loput järjestyksessä perään noin 15-20 sekunnin välein. Pistetilanne täällä. Kärkimies on tällä kertaa ratamestari, joten Panu Ponteva lähtee avaamaan latua. Avoimen sarjan menijät ja listalta puuttuvat voivat kiilata sopivasti jonoon.
  • Sprinttisuunnistuskartta kokoa A3, joten iso karttamuovi mukaan. Mittakaava 1:4000. Matkat: kunkku 3,5km ja avoin 1,6km.
  • Rasteilla lippu ja osalla leimasin. Mikäli leimasinta ei rastilla näy, niin hipaisu lippuun ja matka jatkuu. Ajanotto tapahtuu emitillä (oma tai laina).
  • JRV:n jäsenille ilmaista hupia ja muilta 5€ karttamaksu.
  • Verryttely Jämsäntietä Nesteen suuntaan tai uimahallin ohitse Rantaraitille.

Tervetuloa kauden viimeisille talvirasteille!