12.3.2023 13:49
Jämsän Retki-Veikot ry

Tulokset talvirastien finaalista

Sportia Jämsän talvirastien finaali käytiin aurinkoisessa sunnuntaiaamussa Jämsänkoskella. Ratamestari tarjoili tällä kertaa hyvin perusmenoa ilman ylimääräisiä kikkailuja. Muutamia tiukkoja reitinvalintoja sekä reipasta keuhkotuuletuksen mahdollisuutta. Raakatulokset ennen hyvityksiä. Kunkkuradalla nopeita kyytiä piti maanantaina Espanjan auringon alta kotiutunut Aapo Virkajärvi ennen myöskin etelästä vauhtia hakenutta Elias Ronkaista. Kolmanneksi viiletti Paljakan mestarisuunnistaja Merja Rantanen.

Avoimessa sarjassa Seppälän nuori kaksikko piti parasta kyytiä. Vanhempi veljeksistä Viljo oli nopein ennen Väinöä. Kolmanneksi kiiruhti ennen jalkapallotreenejä Eero Ronkainen.

Hyvityksien jälkeen finaalin nopein oli Merja Rantanen. Kakkonen oli Aapo Virkajärvi, joka jäi Merjasta 13 sekuntia. Kolmanneksi kiiruhti Kalle Seppälä 44 sekuntia Merjasta. Neljäs oli Elias Ronkainen ennen Panu Kärkkäistä.

Jurylla tuli jokin lihaskramppi ja teki poikkeuksen Merjan hyvityksistä. Koko alkutalven Merja on juossut D35 sarjan hyvityksillä ja nyt kramppasi kättä sen verran ja laskentaohjelmaan pamahti oman sarjansa hyvitykset. Kokonaiscupin pisteet ovat vielä laskennassa, mutta ilmestyy piakkoin.

Kuvia finaalista voi katsella tästä.