29.4.2023 09:06
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV-kuntorastit 4.5.23 Huhdanvuoren hiihtomajalla Jämsänkoskella

Kuntorasti-isäntänä toimii Neste Jämsän Portti https://www.jamsanportti.fi/

Torstaina 4.5.2023 kuntorastit suunnistetaan varsin lumettomissa Huhdanvuoren maastoissa. Harjoitteleminen näissä maastoissa on menneinä vuosikymmeninä siivittänyt menestykseen aina olympiatasolle asti, esim. hiihtäjät Hakulisen Veikko, Kortelaisen Jorma ja Huhtalat. Menestystä janoavat voivat vainuta näitä jälkiä täältä. Muutoin maastosta löytyy upeaa Keski-Suomalaista mäkimaastoa, hienoja sammaleisia vanhoja kuusikkoja, polkuja tueksi tarpeen tullen ja varmasti myös hieman huonompiakin maastonkohtia tarjolla. Sitä ei vaan allekirjoittaneen kohdalle nauhoja viedessä vielä ole osunut! Mahtava keväinen metsä!

Lähdöt klo 17-19 ja lähtöpaikkana toimii Huhdanvuoren hiihtomajan piha-alue. Opastus paikalle Koskenpääntien ja Puistolantien risteyksestä.

Tarjolla kaikki kuntorastiradat RR, 3H, 3V, 4N, 5V ja 7V. Myös aikuisten suunnistuskoulu kokoontuu. Ratojen pituudet ovat maastonmuodot huomioiden hieman suositusten alapäässä. Huom! Lapsille tarjolla helppo rastireitti n. 1km, jolla nuorimmat ja aloittelijat voivat edetä siimaan tukeutuen turvallisesti.

Jos et pääse mukaan tapahtuman ajankohtana, suunnistamassa voi käydä jälkeenpäinkin, sillä rastipisteille jää punaiset kuitunauhat rastikoodeineen. Katso tarvittaessa ohjeita lisää jrv.fi/kuntosuunnistus.

Onnistuneita rastiretkiä ja rastien löytämisen iloa! Tervetuloa!