13.5.2023 14:38
Jämsän Retki-Veikot ry

Hippo-suunnistuskoulu helatorstaina 18.5.2023

Hippo-suunnistuskoulu jatkuu ensi viikolla helatorstaina 18.5.2023 klo 12 - n. 14. Suunnistuskoululaiset kokoontuvat Haaralankankaalla Kompassi-cupin tapahtumakeskuksessa, osoitteessa Haaralantie 135, Jämsä. Kompassi-cup on matalan kynnyksen suunnistustapahtuma, jossa on mahdollisuus kokeilla suunnistuskilpailuun osallistumista tai kiertää rata yhdessä vanhemman tai kaverin kanssa. Ota oma emit mukaan jos omistat sellaisen sekä infosta saat emitin lainaan jos et omista sitä. Kompassi-cupiin ilmoittautuminen päättyy su 14.5.23 klo 23.59 Irma-järjestelmän kautta.

Tapahtumakutsu, maastokuvia ja ratamestarin lausunnon löydät jo nyt tapahtumasivuilta, https://www.jrv.fi/kompassi-cup-2023. Ensi viikon aikana julkaistaan tapahtumaohjeet sekä lähtöajat.

Samassa paikassa on klo 14 alkaen JRV:n kuntorastit sekä AM-pyöräsuunnistuskilpailut eli JRV:n supersuunnistuspäivä. Päivän aikana kahvio palvelee suunnistajia sekä paikalle mahtuu runsain joukoin kannustusjoukkoja.

Tervetuloa mukaan kokemaan liikkumisen riemua, iloa, rastien löytymistä, kavereiden kanssa puuhailua sekä ennenkaikkea oppia ja oivaltamaan suunnistustaitoja!