20.5.2023 14:30
Jämsän Retki-Veikot ry

Kuntorastit torstaina 25.5. Turkinkylällä

Seuraavat kuntorastit suunnistetaan torstaina 25.5. Turkinkylällä. Samaisella kartalla suunnistettiin viime syksyn SM-Erikoispitkän kilpailu.

Maasto on todella huippua. Ainoastaan kilpailukeskuksen läheisyydessä oleva pieni alue on hieman huonokulkuisempaa maastonosaa, mutta tuossakin näkyväisyys on hyvä.

Tarjolla on tälläkin kertaa perus ratakattaus eli RR, 3H, 4N, 3V, 5V ja 7V. Ratojen pituudet 3H:lla (3,1 km) sekä 3V:llä (3,3 km) ovat hieman suosituksia pidemmät, jotta hyvät maastonosat on saatu hyödynnettyä myös näille radoille.

Metsään pääsee lähtemään klo 17.00–19.00 välisenä aikana. Muistathan ilmoittautua metsään lähtiessä sekä aina maalissa, jotta järjestäjät ovat tietoisia, että kaikki ovat päässeet turvallisesti pois metsästä.

Opastus tapahtumapaikalle alkaa Kansanopiston risteyksestä, josta matkaa n. 9 km. Navigointiosoite on Tyryntie 170. Tapahtumassa on tienvarsipysäköinti.

Jos et pääse torstaina rasteille, voit käydä suunnistamassa myös myöhemminkin. Rasteille jätetään siniset kuitunauhat ja nauhoista löytyy myös rastikoodi. Karttoja voi käydä lunastamassa Sportia Jämsästä.

 

Kuntorasti-isäntänä tällä viikolla toimii Jokilaakson Hierontapalvelu.

 

Tervetuloa!