20.6.2023 15:39
Jämsän Retki-Veikot ry

Miehet paransivat sijoitustaan Jukolan viestistä

JRV:n miesten 1 joukkue juoksi tasaisesti läpi Jukolan viestin. Joukkue vältti suuremmat virheet ja varmalla suorittamisella joukkueen loppusijoitus oli 64. Joukkueen sijoitus parantui edellisestä vuodesta 15 pykälää. Hyvää tekemistä kaikilta! Miesten keski-ikä on 20 vuoden paikkeilla, joten se lupaa joukkueelle hyvää tulevaisuutta. Joukkueessa juoksivat Janis Hutzli, Aarni Ronkainen, Samuli Peltola, Antti Anttonen, Elias Ronkainen, Aleksi Ilmonen ja Konsta Puranen. Joukkue oli myös paras keskisuomalainen joukkue. Suunta-Jyväskylä oli 82. ja Vaajakosken Terä 108.

1 osuudella Janis vaihtoi sijalla 85. 2 osuudella Aarni nosti joukkueen sijoitusta ja vaihtosija oli 53. Pitkällä yöosuudella Samuli taisteli hienosti ja vaihtosija oli 72. 4 osuudella joukkueen konkari Antti osoitti varmuutta ja nosti joukkueen sijalle 67. 5 osuudella Elias osoitti hyvää virettä nostaen joukkueen 59. sijalle. 6 osuudella Aleksi joutui taipumaan muutaman sijan ja vaihdossa oltiin 65. Ankkurina Konsta juoksi hyvän juoksun ja nosti joukkueen loppusijoitukseksi 64.

JRV:n 2 joukkue oli 190. 2 joukkueen aloittajana juoksi 16-vuotias Aapo Kuronen, joka juoksi loistavan aloituksen. Aapo tuli vaihtoon sijalla 99. JRV:lla oli Jukolassa 5 miesten joukkuetta. Kaikki saivat hyväksytyn suorituksen.

JRV Jukolan tulokset