21.7.2023 17:34
Lasten suunnistuskoulu

Juniorit kilpailleet kesän aikana Kompassi-cupeissa

Keski-Suomessa on järjestetty kesän aikana kolme Kompassi-tapahtumaa, joissa reippaita JRV:n junnuja ollut mukana. Kompassi-tapahtumat ovat lasten matalan kynnyksen suunnistustapahtumia, jotka tarjoavat mukavia mahdollisuuksia suunnistaa erilaisissa maastoissa, kisailla ja saada kavereita. Olennaista on helpot radat ja turvalliset ympäristöt sekä innostavan tapahtuman elementit.

12.6.23 suunnistettiin K-S:n Kompassi-cupin 2. osakilpailu Tikkakosken vauhdikkaissa kangasmaastoissa. Iloista menoa näkyi tapahtumassa, jossa jokainen sai palkinnon suorituksen jälkeen! Mukana olivat: Anni Silvasti D8RR, Minttu Silvasti D10RR, Elna Anttonen D10RR, Jaakko Peltonen H12TR, Kalle Lahnamäki H12TR, Iida Taini D12, Eino Mäkinen H14, Riikka Peltonen D15-20 ja Urho Anttonen RR avoin. Höysteenä tapahtumassa oli H/D14 -sarjojen GPS-seuranta!

9.7.23 suunnistettiin K-S:n Kompassi-cupin 3.osakilpailu Kangasniemellä. Pirteät JRV:n juniorit Oskari Lääninpää H12, Eemeli Isoranta H12, Elna Anttonen D10RR ja Urho Anttonen RR avoin-sarjoissa tekivät onnistuneet suoritukset ja maalissa käytiinkin innokkaasti omia reitinvalintoja läpi. Kotimatkalle lähdettiin hymyssä suin palkintomukien ja -lakujen kanssa.

20.7.2023 suunnistettiin Kompassicupin 4.osakilpailu Saarijärvellä Kusiaismäen laskettelukeskuksessa. Maasto sisälsi paljon korkeuseroa, mutta onneksi lähtöpaikka sijaitsi rinteiden päällä, joten suunnistuksen aikana sai rallatella useampia alamäkirastivälejä. Sateen raikastama mehtä ja mukavat radat takasivat sen että maalissa nähtiin jälleen iloisaa meininkiä ja myös muutamia mustikoiden värjäämiä hymyjä. Onnistuneiden suoritusten jälkeen maalissa saatiin nauttia raikkaat pillimehut. Mukana tällä kertaa olivat: Helmi Manninen D8RR, Elna Anttonen D10RR, Oskari Lääninpää H12, Matias Annala H14, Eino Mäkinen H14 sekä Urho Anttonen RR avoin. Kannustajana mukana oli myös Oiva Mäkinen.

Kompassi-tapahtumat jatkuvat 3.-4.8.23 Keuruulla. Siellä järjestetään leiri, jossa Kompassi-cupin 5.osakilpailu torstaina sekä Kompassi-viesti perjantaina. Leirille ja Kompassi-cupiin ehtii vielä ilmoittautua 27.7.23 mennessä. Rohkeasti vain mukaan mukaviin tapahtumiin!