22.7.2023 09:00
Lasten suunnistuskoulu

Junioreiden loppukauden suunnistustapahtumia

JRV:n junioreiden loppukauden ohjelma jatkuu monipuolisena sekä kaikille löytyy mieluisia tapahtumia sekä kilpailuja. Laitapa päivämäärät kalenteriin ja ilmoittaudu ajoissa mukaan mukaviin tapahtumiin seurakavereiden kanssa.

HIPPO-SUUNNISTUSKOULU

Hippo-suunnistuskoulu jatkuu ti 8.8.23 klo 18 - 19. Sen jälkeen seuraavat kokoontumiset ovat ti 15.8.23, to 24.8.23 JRV kuntorasteilla sekä ti 29.8.23. Kokoontumispaikat ilmoitetaan myöhemmin myClubissa. Muistathan ilmoittautua mukaan seuran myClubin kautta mielellään 2 päivää ennen tapahtumakertaa. Hippo-suunnistuskoulun syyskausi sisältyy keväällä maksettuun osallistumismaksuun. Uudet harrastajat ovat myös tervetulleita mukaan! Lisätietoa Hippo-suunnistuskoulusta https://www.jrv.fi/suunnistuskoulu-juniorit


KESKI-SUOMEN KOMPASSI-TAPAHTUMAT

Kompassi-leirin järjestelyistä vastaa Keuruun Kisailijat ja leirikeskus on entisen Keski-Suomen rykmentin maastoissa. Leirin kiintopisteenä on Hotelli Viikinhovi, jossa majoitutaan, ruokaillaan, uidaan ja saunotaan sekä tutustutaan uusiin kavereihin. Leiri on tarkoitettu noin 8 - 14 -vuotiaille, nuoremmat voivat osallistua oman aikuisen kanssa.

  • leiri alkaa to 3.8. klo 16.30 Kompassi-cupilla (henkilökohtainen kisa) sekä päättyy pe 4.8. klo 18 alkavaan Kompassi-viestiin, jossa 6 osuutta H/D10RR, H/D12TR ja H/D 14-sarjalaisille. Ilmoittautuminen Kompassi-tapahtumiin päättyy Irman kautta jo 27.7.2023. Halutessasi voit osallistua pelkkään Kompassi-tapahtumaan, jos leiri ei innosta tai sovi muuten aikatauluun.
  • ilmoittautumiset leirille osallistumisesta myös seuran myClubiin 27.7.23 mennessä, jotta tiedetään ohjaaja- ja kyytitarve. Myös lasten vanhemmat voivat halutessaan lähteä leirille.
  • jokainen ilmoittautuu vielä erikseen järjestäjille 28.7.23 mennessä leirin nettisivulla olevan linkin kautta sekä maksaa leirimaksun. Leirin hinta edullinen 25€, joka sisältää ruokailut, majoituksen sekä kivaa ohjelmaa. Ensijaisesti majoitumme teltoissa. Jos et omista omaa telttaa, niin mahdollisesti seurakavereiden teltoissa on tilaa. Toki järjestäjillä on salimajoitusta tarjolla, jos telttailu ei innosta. Leiristä ja Kompassi-tapahtumista lisätietoa, https://www.keuruunkisailijat.fi/suunnistus/kilpailut/kompassi-cup-2023-leiri-kilpailu-vi/

Kompassi-viesti Suunta Jyväskylän järjestämänä su 13.8.2023, jossa samalla AM- eli aluemestaruusviestit. Kompassiviestin osuudet: 1. osuus H/D14, 2. osuus H/D12TR, 3. osuus H/D10RR. Joukkueessa on oltava vähintään yksi tyttö. Tapahtumasivut ja kilpailukutsu https://suuntajyvaskyla.fi/kilpailut/am-viesti-2023

Näihin tapahtumiin tai  JRV:n nuorisotoimintaan liittyviä kysymyksiä voi laittaa nuoriso@jrv.fi, (soitto/txt-/wa-viesti: Suvi Manninen 040 5297684, mielellään iltaisin)


NUORTEN SUPERVIIKONLOPPU ELI NUORTEN JUKOLA SEKÄ VALTAKUNNALLINEN KOMPASSI-FINAALI JA INOV-LIIGA

Nuorten oma suurtapahtuma Nuorten Jukola suunnistetaan lauantaina 19.8. Hyvinkäällä. Se on 7-osuuksinen viesti, jossa eri ikäiset tytöt ja pojat suunnistavat samassa joukkueessa. Mukaan tarvitaankin siis nuoria kaikista ikäluokista. Helpoin osuus on suoran 10-sarjan tasoinen, joten ainakin 12-sarjalaiset suoraa suunnistusta osaavat voivat lähteä mukaan. Vanhimmat mukaan pääsevät ovat 18-vuotiaita. Tavoitteena meillä on saada ainakin 2 joukkuetta mukaan. Kolmaskin voisi olla mahdollinen.

Ilmoittakaa halukkuutenne osallistua mahdollisimman pian myclubissa https://jrv.myclub.fi/flow/events/5679807, mutta viimeistään 2.8. mennessä, jotta voimme alkaa kaavailemaan joukkueita. Lisätietoa tapahtumasta voi käydä lukemassa täältä: https://jukola.com/nj2023/nuorten-jukola/kilpailukutsu/

Sunnuntaina kisataan samoilla seuduilla Kompassi-finaali 10-14-vuotiaille sprinttisuunnistuksena sekä Inov-liigan finaali 16-20 -vuotiaille pitkän matkan kilpailuna. Kyseessä on siis Nuorten suunnistuksen superviikonloppu, jonne kaikkien kannattaa lähteä mukaan. Sunnuntain kisat ovat henkilökohtaisia kilpailuja. Sunnuntain kisaan, tulee jokaisen ilmoittautua itse Irma-järjestelmään. Inov-liigan finaaliin voivat osallistua myös ne, joilla ei ole INOV-liigan pisteitä aiemmista osakilpailuista. Seuralla on tapahtuman ajaksi yhteismajoitusta. Jos jokin mietityttää tähän viikonloppuun tai Nuorten Jukolaan liittyen niin Mialta voi kysellä (mia.taini@gmail.com / 044-0425982).


Kaikki vain rohkeasti mukaan mukaviin lapsille ja nuorille tarkoitettuihin suunnistustapahtumiin!