14.8.2023 18:58
Lasten suunnistuskoulu

Juniorit mukana Kompassi-leirillä ja -viesteissä

JRV:n juniorit olivat mukana Keski-Suomen alueen loppukauden Kompassi-tapahtumissa. Näistä lisää kuvia seuran Facebookissa, koska valitettavasti tänne ei mahdu kuin yksi kuva.

Keuruun Kisailijat järjesti 3. -4.8.2023 alueen Kompassileirin ja -kilpailut. Henkilökohtaisen kisan ja viestin lisäksi harjoiteltiin, syötiin, uitiin, oli joukkueiden välinen kisailu joka sisälsi hauskoja tehtäviä, nukuttiin ja vietettiin aikaa niin tuttujen kuin uusien kavereiden kanssa. Leirin tukikohtana toimi mainio Hotelli Viikinhovi loistavine puitteineen. Suunnistuskisat ja -harjoitukset olivat entisen varuskunnan maastoissa ja kuntoradoilla. Oheisessa kuvassa mukana olleet seuran juniorit: Elna, Viljo, Matias, Elias, Emil, Eino, Urho (hartioilla) ja Oskari. Ohjaajina leiriläisten perässä yrittivät pysyä Maaret, Merja ja Suvi. Retki-Veikkojen leiriläiset kiittävät Keuruun Kisailijoita ja mukana olleita kivasta leiristä!


Kompassi-viesti kisattiin AM-viestin yhteydessä su 13.8.2023 Jyväskylän Laajavuoren maastoissa. Kompassi-viestissä JRV:ltä oli mukana upeasti kolme joukkuetta sekä muutama ensikertalainen viestisuunnistuksessa.

Kalle Seppälä, Iida Taini ja Väinö Seppälä

Eino Mäkinen, Jaakko Peltonen ja Elna Anttonen

Vilho Vanha-Jaakkola, Oskari Lääninpää ja Elma Ruotsalainen.

Viestin jälkeen jaettiin myös henkilökohtaisen Kompassi-cupin palkinnot. Kompassi-cupin merkeissä jatketaan taas ensi kaudella