11.9.2023 10:47
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV hakee seuravalmentajaa

Seuravalmentaja vastaa

Valmentaja vastaa valmennustoiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä valmennusvaliokunnan kanssa. Seuravalmentaja vastaa leirien suunnittelusta ja yhteydenpidosta urheilijoihin, muihin seuroihin (Suhu) ja valmennusvaliokuntaan. Seuravalmentajan apuna toimii seuran apuvalmentaja(t).

Seuravalmentajan tehtäviin kuuluu muun muassa

  • kilpavalmennusryhmän/edustussuunnistajien leiritoiminnan järjestäminen ja koordinointi vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti
  • valmennustoiminnan vuosisuunnitelman laatiminen yhdessä valmennusvaliokunnan kanssa
  • yhteydenpito seuran edustusurheilijoihin, valmentajiin sekä valmennusvaliokuntaan
  • on mukana seuran kilpavalmennusryhmän leireillä ja kilpailuissa mm. viestit
  • mahdollisesti osallistuminen johtokunnan kokouksiin 

 Kilpavalmennusryhmä on JRV:n edustusryhmä, joka koostuu H/D18-21 sarjan suunnistajista. Ryhmän koko on n. 25 urheilijaa. Leiripäiviä valmennusryhmällä on n. 25-30 vrk/vuosi.

 Optiona Taitoryhmän valmennus

Lisäksi seuravalmentajalle tarjotaan nuorten Taitoryhmän valmennusta. Valmentaja vastaa Taitoryhmän leirien ja harjoituksien suunnittelusta, toteutuksesta ja suunnistustaidon analysoinnista. Valmentaja koordinoi ja suunnittelee Taitoryhmän leirien harjoitukset, leiripaikat ja yhteydenpidon nuorille.

Taitoryhmä on 13-16 vuotiaiden valmennusryhmä. Valmennusryhmä on suunnattu nuorille, jotka kilpailevat ja opettelevat harjoittelemaan säännöllisesti. Nuori voi olla kansalliselle tai kansainväliselle huipulle tavoitteellisesti pyrkivä tai suunnistusta aktiivisesti harrastava nuori. Ryhmän koko noin 10 urheilijaa. Taitoryhmän leirit/leiripäivät järjestetään pääasiassa Jämsän alueella. Leiripäiviä järjestetään n. 10-15 vrk/vuodessa.

Korvaus

Valmentajalle maksetaan leiri- ja kilpailukohtainen palkka, joka sisältää leirien ja harjoituksien suunnittelun. Lisäksi korvataan yhteydenpito urheilijoihin. Seuravalmentajalle korvataan leirien majoituskulut. Hakijalta odotetaan hyviä organisointitaitoja, sujuvaa OCADin käyttöä sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Tehtävä pyritään täyttämään heti, kun sopiva henkilö löytyy tai viimeistään 1.1.2024 alkaen.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 30.9.2023 mennessä valmennus@jrv.fi

Lisätietoja:
Taija Huuskonen
puh. 050 5988965
taija.huuskonen@pp.inet.fi

Joonas Nurminen
puh. 040 7789512
nurminen.joonas@gmail.com