19.10.2023 21:16
Jämsän Retki-Veikot ry

Kuntorastikauden päättäjäiset la 28.10 klo 12 - 16 hiihtokeskuksessa Jämsänkoskella

Arkistojen tonkijat ovat jälleen nielleet valtavan määrän pölyä ja uhmanneet hämähäkkejä tutkiessaan seuran arkistoja mahdollisten uusien löytöjen varalta. Ja kulkaa, sellainen aavistuksen epämääräinen juttu löytyi kuin löytyikin: seuran kuntorastit muuttuivat Koillis-Häme -rasteiksi 1983 eli 40 vuotta sitten - siis silloin, kun vanhat olivat vielä nuoria. Juhlaahan tämmöinen ilosanoma pukkaa.

Toteutukseen on valjastettu seuran parhaat voimat eli Panu on suunnitellut normi kuntorastiradat, Kirsi "Kipa" Salonen on suunnitellut retroradan ja NokkosTimppa huolehtii tarjoilusta. Jostakin syystä allekirjoittanutta ei näihin talkoihin huolittu (yhy-hyy).

Ratoja on tarjolla seuraavasti:

  • 6V - 3V - 4,5N - 3H ja 2H, nämä normaalisti emittien kanssa - kartan saa pyydettäessä
  • retrorata n. 1,6 km. Rastitoiminnot varmistetaan väriliiduin ja radan loppupuolella pihtileimauksilla. Huhut puhuvat myös jostakin käsiajanotosta.

Bonuksena retroradalle osallistuneiden kesken arvotaan suklaapatukka ja pääpalkintona kahvipaketti.

Timo tarjoilee kahvia ja pullaa ja kakkukin on mainittu. Sauna on lämmin eli kyllä kelpaa (saunaa varten uikkarit mukaan).

Älkää siis heittäkö tennareita nurkkaan ensi kautta odottamaan vaan pakatkaa ne kassiin ja suunnatkaa kulkunne vielä kertaalleen Jämsänkoskelle hiihtokeskukseen Huhdanvuoren maisemiin - siellä sitä tapahtuu klo 12 - 16 välisenä aikana.

Tervetuloa

-Jorma-