30.10.2023 10:35
Jämsän Retki-Veikot ry

Seuran salivuorot ovat alkaneet

Suunnistuskausi alkaa olla loppumaisillaan ja seuraväen salivuorot ovat käynnistyneet.

1) Lasten suunnistuskoulun salivuoroilla liikutaan keskiviikkoisin. Vanhempien ryhmä eli 10v. ja vanhemmat aloittavat klo 16.45 ulkoverryttelyllä (n.20min) ja siirtyvät sitten sisälle. Vanhempien ryhmäläinen voi tulla myös suoraan saliin, jos ei ehdi ulkoveryttelyyn mukaan. Nuorempien ryhmä aloittaa suoraan sisältä klo 17.15. Harjoitukset loppuvat klo 18.15.

2) Jumppa hikoillaan tuttuun tapaan perjantaisin klo 18-19.30 Jämsän lukion liikuntasalissa. Monipuolinen, pitkät perinteet omaava jumppavuoro tarjoaa monipuolisen lihaskuntoharjoituksen kaiken tasoisille ja ikäisille. Aluksi lämmitellään pelailun merkeissä ja sen jälkeen treenataan lihaksia kuntoon. Täältä saat hyvän viikoittaisen lihaskuntoharjoituksen, olit sitten kuntorasteilla käyvä kuntosuunnistaja tai huipulle tähtäävä kilpasuunnistaja. Tämä treeni on kuulunut säännöllisesti mm. maaailmanmestari- Merjan viikkorunkoon.

3) Sähly-pelit ovat vuorossa lauantaisin klo 17.30-19.00 liikuntahallilla (vanha lukio). Myös sählyvuorolla on jo seurassamme pitkät perinteet. Tältä vuorolta saat hyvän lauantaihien ennen lauantaisaunaa ja saat samalla harjoitettua jalkoihisi suunnistuksessa tarvittavaa ketteryyttä. Mukaan mahtuvat niin juniorit, pääsarjan suunnistajat kuin veteraanitkin. Nuorimmat pelaajat ovat vuorolla olleet reilusti alle 10-vuotiaita ja vanhimmat yli 70-vuotiaita eli ikähaitari peleissä on laaja

4) Kehonhuolto-vuoro on sunnuntaisin klo 18-19 Jämsän lukion liikuntasalissa. Kehonhuoltovuoro on tarkoitettu kaiken ikäisille seuran jäsenille ja sitä voi kutsua ns. matalan kynnyksen kehonhuoltotunniksi niin osallistujille kuin tunnin vetäjille. Tarkoituksena on saada kroppaan liikettä ja liikkuvuutta.