17.12.2023 12:14
Jämsän Retki-Veikot ry

JouluSprintin tulokset

JRV:n pikkujoulua vietettiin 75 hengen voimin mahtavassa säässä. Pakkasta ei ollut ja keli oli ihanteellinen talviulkoiluun. Jämsän keskustassa viiletti pitkäpartoja, tonttuja, muoreja kuin porokin. Pikkujoulut avattiin yhteislaululla toivottaen hyvää Joulua kaikille! Tämän kertaisen pikkujoulun nopein oli urheilukoulun maanpuolustustonttu Aarni, joka kellotti hirmuisen ajan jättäen Ratavarren pukki Antin n. 1,5 min päähän. Kolmanneksi nopein oli Lavaojantonttu Elias. Paras muori oli Merja-muori, joka viiletti helmat korvissa neljänneksi.

Pikkujouluissa jaettiin ikähyvityksiä ja näin joulun alla niitä oli jaossa reilusti ettei kenellekään tulisi paha mieli. Hyvityksien jälkeen laitettiin tontut, pukit, muorit ja porot järjestykseen ja katsotaan kuka on nopein punanuttu. Voittajaksi nousi Ratavarrenpukki Antti, jonka lonkat olivat hyvin rasvatut. Toiseksi nousi helmat hampaissa Ratavarren muori Merja, joka jäi Pukilleen ainoastaan 9 sekuntia. Kolmanneksi tipahti maanpuolustustonttu Aarni, jolla ei vielä kasva parta, joten parhaimmat hyvitykset jäi vielä odottamaan tulevaa. Aarni jäi Ratavarren porukasta 44 sekuntia. Neljänneksi sujahti Alhojärven nuorimuori Heta. Huomioitavaa on, että Alhojärven nuorimuori oli antanut vanhemmalle muorille sukset mukaan. Pitoa tuntui olevan, kun silmämääräisesti muori ei päässyt missään kohtaan laskuasentoon. Onneksi ei tarvinnut vetää rekeä :)

Avoimessa punanuttusarjassa nopein oli Pasi-tonttu, joka kantoi lahjasäkkiä koko matkan. Siinä oli iloa jaossa kaikille jämsäläisille. Heti perässä oli Pasin aputonttu Tuija, joka taisi auttaa lahjasäkin kanssa. Tiedä sitä? Kolmanneksi viiletti Krista-tonttu ennen nuorta Eero pukkia. Nuori Eero pukki on noheva vikkeläkinttu, asustelee kuulemma Jämsänkoskella Lavaojanvarressa, josta vanhempien tonttujen ja muorin säestyksellä liikkuu rivakkaa tahtia.

Tästä kohti Joulun odotusta ja hyvää Joulua kaikille! Nyt suunnistusväki rauhoittuu, mutta vain hetkeksi kun ennen vuoden vaihdetta taas etsitään Talvirasteja la 30.12. Jämsänkoskella.