13.2.2024 11:16
Jämsän Retki-Veikot ry

La 17.2. Talvirastien speksit

Ratamestari siirsi lauantain Talvirastien radat Särkijärveltä hieman keskustan suuntaan vanhan lukion liikuntahallille reilusta lumitilanteesta johtuen. Autot voi parkkeerata liikuntahallin yläparkille. Ensimmäinen lähtö on klo 10 ja porukka laitetaan liikkeelle väliaika lähdöllä. Koska kysessä on lauantai ja aamupäivä, toivotaan erityistä tarkkaavaisuutta tien ylityksissä. Kartan mittakaavan tekaisin 1:4000 ja radat ovat haastavat niinkuin aina. Ratojen pituudet ovat nykystandardien mukaiset ja Talvirastien ohjeajoissa eli kunkku 20 min ja avoin 15-20 min.

Kartta saattanee näyttää hieman omituiselta 😁 ja reitinvalintoja kannattaa katsoa tarkasti. Leimasimiakin on tiputeltu matkalle, joten muista leimata, kun sellaisen näät. Muiden rastien kohdalla käyt heiluttamassa rastilippua ja huudat löytäneesi rastin. Startti tapahtuu lähdöstä ja maalileimasimelta otetaan loppuaika. Siinä välissä olevasta ajasta ratamestaaja ei ota vastuuta.

Sää on mitä talvisin ja koskaan se ei ole sopiva kaikille. Niillä mennään ja kovaa kyytiä on tiedossa.

Rastien jälkeen on mahdollisuus saunaan ja avantoon Särkijärven kuntotalolla klo 11-12.30. Iltapäivästä on seuratoimintapäivä klo 13-15. Tarjolla on myös lämmintä purtavaa, kahvia/teetä ja niille vähän lisuketta. Seuran manageeri oli laittanut päivästä lisätietoa mut tässä vielä ohjelma näkyville:

klo 10-11 Talvirastit JämsäLukion liikuntahalli
klo 11-12.30 mahdollisuus saunaan ja avantoon + tarjolla pientä purtavaa
klo 13-15 ohjelma:
- seuran järjestettävät kilpailut 2024
- kuntorastikalenterin julkaisu
- Nuorten Jukola 2025
- nuorisotoiminnan/suunnistuskoulun esittely ja toiminta

Tervetuloa vuoden kovimpaan spektaakkeliin!