17.2.2024 17:31
Jämsän Retki-Veikot ry

17.2. Talvirastien tulokset

Niinhän siinä sitten kävi, että ratamestaaja laittoi porukan ihmettelemään maalissa kun hylsyä puskee. Kunkku radalla noin puolet otti hylsyn. Kiellettyjä alueita ei joko nähty, ymmärretty, kunnioitettu tai muuten vain jätettiin huomioimatta. Moni lauloi itkumuurilla kuin Arttu Wiskari "tässäkö tää oli". Ratamestaaja oli kuitenkin armollinen ja hyväksyi pienellä rikkeellä tunnustaneet kilpailijat. Isommat ja toistuvat rikkeet ammuttiin armotta hylsyllä. Näin ollen hylsyjen määrä saatiin pienemmäksi. Tästä taas oppia seuraavan viikon rasteille, muista kunnioittaa kiellettyjä alueita!

Radat tarjosi maailman luokan reitinvalintaa, hankea ja muuta neppailua. Mutta ihmeiden aika ei ole ohi, kun kaikkien kommelluksien jälkeen nopein oli Jämsänkosken Linnasenvuoren vanha isäntä Tommi Kuronen. Ennen starttia jyry kuuli muutaman kilpakumppanin ihastelevan Kuron hirvimäistä askelta. Tänään sillä tehtiin tuhoisaa jälkeä ja vyölle napsahti tolppa. Kakkoseksi suunnisti Kalle Seppälä, joka taipui Tommille 16 sekuntia. Kolmas oli Tuomas Hjelt ja neljäs Pyry Majaharju.

Avoimessa sarjassa nopein oli Väinö Seppälä ennen Eero Ronkaista ja Oskari Lääninpäätä.

Hyvityksien jälkeen kärkipaikan piti Tommi, jolle voitto taitaa olla historian ensimmäinen. Onneksi olkoon! Kakkospaikan piti Kalle ennen Tuomasta. Näin ollen kärkikolmikko oli sama kuin raakatuloksissa.

Talvirastien kokonaispisteet on laskettu https://www.jrv.fi/talvirastit sivuille. Kunkkusarjan kärjessä on Merja, joka johtaa Tuomasta 21 pisteellä. Kolmantena on Kalle. Avoimessa sarjassa piikkipaikkaa pitää Väinö ennen Eeroa ja Oskaria.

Seuraavat Talvirastit kisaillaan jo viikon päästä la 24.2. Hallin Taajamassa.