24.2.2024 14:30
Jämsän Retki-Veikot ry

Hallin talvirastien tulokset ja rastivälianalyysi

Hallin taajamaan oli saapunut pieni mutta iloinen suunnistajien joukko ihmettelemään ratamestarin kikkailuja. Ja niin vaan aika monelle kerosiinin katku tai happo korvien välissä aiheutti sen, että rataa kierrettiin osan matkaa väärään suuntaan(kuvassa tuo alue). Osa korjasi tilanteen sen huomattuaan, mutta osa jatkoi matkaansa maaliin ihmettelemään. Ratamestari lätkäisi näistä rikkeistä osalle juoksijoista aikasakkoa erinäisin minuuttimäärin ja räikeimmistä virheistä tuli auttamatta hylsy.

Jyvät saatiin irti akanoista myös tälläkin kertaa. Kunkkusarjan kovinta vauhtia päästeli Mersu. Seppälän Kalle oli toinen, mutta virhe maksoi hänelle todennäköisesti elämänsä ensimmäisen paalupaikan. "Jorde" Jorma Jussila oli tänään kolmas. Avoimen sarjan kovinta kyytiä piti Eero Ronkainen, jättäen Väinö Seppälän toiseksi ja Oskari Lääninpää juoksi kolmanneksi.

Leimasimet:

  • Kunkku 70,71,72,71,73,74,75,100
  • Avoin 75,70,71,73,74,100

Tulokset ja väliajat alla. Myös rastivälimietteet löytyvät alta.

Jury joutui taas raapimaan päätä, kun porukka ei osaa numerojärjestystä, osa leimaa satojen metrien päästä. Osa oikoo rataa miten sattuu. Joku taisi syyttää kilpakumppania pummistaan, kun edellä menijä juoksee väärin. No, joka tapauksessa jonkinlaiset tulokset saatiin eetteriin ja pisteitäkin jaettiin =)

Ykköspaikan otti jälleen Merja, joka voitti Kallea 50 sekuntia. Kolmanneksi nousi Maaret 2.01 Merjan perässä.

Talvirasteista on nyt 2 viikon tauko ja seuraavat talvirastit järjestetään 9.3. Jämsänkoskella. Lisäksi yhdet perutut rastit (pakkasen vuoksi) juostaan 16.3. Jämsässä. Joten pisteitä on vielä ihan hyvin jaossa ja maaliskuun puolessa välissä nähdään kuka on tämän talven korttelikunkku.