26.2.2024 11:31
Jämsän Retki-Veikot ry

Kuntorastikalenteri 2024 - pieni päivitys

Eipä mennyt montaa hetkeä, kun jo wotsappi lauloi. Sen peruja on seuraava:

Tällä hetkellä työstetään valmennustiimin kuntorastikertoja (nyt kaksi) ts. heille metsärastit eivät ihan käytännön syistä sovi. Siksipä mietteissä on, josko ainakin toinen kortteleista saataisiin heille varsinkin kun niiden järjestäminen menee aika kevyellä miehityksellä. Eli muutoksen tuulia on ilmassa.


Kauden 2024 kuntorastikalenteria esiteltiin 17.02 seuratoimintapäivillä Särkijärvellä. Esittelyn jälkeen kalenteria on ehditty säätää jo pariinkin kertaan ja tänään muokkasin Jämsän korttelin ryhmää ratamestarin toiveesta. Suuria muutoksia enää tuskin tarvitsee tehdä, mutta ilmoittakaa minulle, jos tarvetta vielä on. Ajatus on, että jossakin maaliskuun puolessa välissä kalenteri lyödään lopullisesti lukkoon.

Lunta on tänä talvena tullut siinä määrin, että kuntorastit alkavat parilla korttelivirityksellä. Niissä toivottavasti on tarjolla kunnon siivua, jotta keuhkojen tuuletus saadaan talven jäljiltä mukavasti käyntiin. Optimistisia olemme sen suhteen, että vielä huhtikuun puolella päästään metsään - katsotaan kuinka käy.

Kuntorastiterveisin

-Jorma-