25.4.2024 17:01
Jämsän Retki-Veikot ry

Hippo-suunnistuskoulu jatkuu ma 29.4.2024

Hippo-suunnistuskoulun kevätkausi käynnistyi tiistaina varsin talvisissa merkeissä. Luminen maa ei lapsia haitannut, kun reilu 30 lasta kirmaili ympäri Paunun aluetta rasteja etsien. Hippo-suunnistuskoulu jatkuu ensi viikolla poikkeuksellisesti maanantaina 29.4. klo 18 - 19 Maauimalan liikuntapuistossa, Jämsän liikuntahallin edustalla (osoite Keskuskatu 16, Jämsä).

Hippo-suunnistuskoulussa 14v ja nuoremmat juniorit pääsevät harjoittelemaan suunnistustaitoja erilaisissa ympäristöissä. Harjoituksissa liikumme maastossa, opimme suunnistuksesta, tutustumme toisiimme ja pidämme hauskaa. Lasten ja nuorten mielestä suunnistuksessa on parasta luonto, haasteet, kaverit ja elämykset. Hippo-suunnistuskoulu on hieno mahdollisuus liikkua yhdessä harrastaen. Nuorempien junioreiden vanhemmat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin.

Hippo-suunnistuskoulun esite ja ilmoittautumislinkki löytyy täältä: https://www.jrv.fi/suunnistuskoulu-juniorit

Suunnistuskoulun maksutapa on Junioripassi, jonka hinta on edullinen 75 euroa koko vuodelta, jonka lisäksi seuran jäsenmaksu. Seuran nettisivujen seurakaupan kautta junioripassin ostaminen onnistuu helposti. Junioripassi sisältää suunnistuskoulun maastokauden ja salikauden harjoitukset, suunnistuksen kilpailulisenssin, kuntorasteilla kartan, emit-lainauksen ja pillimehun sekä monipuolisen seuran muun toiminnan. Hoidathan ilmoittautumisen 30.4.24 mennessä, niin ehdit mukaan seuraavaan lisenssien lunastukseen. Seuraava lisenssien lunastuksen eräpäivä on 26.5.24. Ohjeita ja lisätietoja löytyy https://www.jrv.fi/juniorit -sivuston valikoista. Jos tarvitset apua ilmoittautumiseen tai tulee kysyttävää, niin laita s-posti nuoriso@jrv.fi.

Vielä ehtii uudetkin hyvin mukaan mukavan harrastuksen pariin.

Tervetuloa Hippo-suunnistuskouluun!