30.4.2024 09:53
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV:n Kuntorastit 2.5. Koukkulammilla

Lämpötila kipuaa mukavasti ja torstaina pääsee suunnistamaan lämpöisessä rantakelissä. Vapun munkit on hyvä sulattaa JRV:n rasteille. Seuraavat kuntorastit järjestetään Koukkulammin maastossa 2. toukokuuta. Maastossa on paikoin lunta, jonka myötä osa poluista on peitossa. Tämä ei haittaa menoa, kun laittaa seuraavaa pykälää silmään ja antaa palaa. Maasto on mukavaa ja sopivan polkurikasta liikkua. Nyt on hyvä hetki aloittaa suunnistuskausi!

Tarjolla on tällä kertaa rastireitin sijasta noin yhden kilometrin mittainen helppo rata, jonka pienimmätkin suunnistajat varmuudella osaavat suunnistaa. Lyhyen radan lisäksi tarjolla on kaikki tutut vaihtoehdot eli helppo 3 kilometrin rata, 4 kilometrin hieman haastavampi rata ja vaikeat 3, 5, ja 7 kilometrin radat.

Opastus tapahtumakeskukselle alkaa K-Citymarketin liikenneympyrästä kohti Moiskalantietä. Tapahtumapaikka on Moiskalantien varrella, jossa on tienvarsipysäköinti. Metsään pääsee lähtemään tuttuun tapaan 17-19 välillä. Samalla kertaa on myös aikuisten suunnistuskoulu, jonne kaikki ovat tervetulleita. Opastajat ovat paikalla kello 18, milloin koulutus alkaa.

Kuntorastit voi käydä kiertämässä myös omatoimisesti, jolloin karttoja voi noutaa Team Sporttia Heinosen liikkeestä, Säterintie 1. perjantaista lähtien.

Lähtöpaikka

Tervetuloa rasteille!