3.5.2024 22:03
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV:een kuntorastit Miekkainpetäjällä 09.05. klo 15 - 17

No niin, hyvä suunnistava kansa: jälleen ollaan jänskän äärellä, kun Koukkulammien nuoren ratamestarin jälkeen suunnistajille tarjotaan pesunkestävien koukkupolvien tuotoksia.

Ennakkotietojen perusteella itse kukin pääsee nauttimaan keväisestä metsästä kaikkine lisukkeineen ilman turhaa rastinottojen rasitusta - liekö pitkiä siivuja luvassa. No, se nähdään. Pikkulinnut ovat lisäksi laulaneet siihen malliin, että pisimmät radat poikkeaisivat peräti Synninlukon maastoihin. Tästä ei suunnistajan elämä enää parane.

Eli nyt ei enää kannata pantata, jos et vielä ole rastikautta avannut vaan herättää vielä mahdollisessa talviunessa olevat nastarit ja ottaa sieltä syyskauden jäljiltä sukat kuivumaan. Siitä se lähtee.

Kuntorastien tapahtumakeskus rakentuu motocrossiradan kerhotalolle. Opastus alkaa Pääskysmäen ja Haaralantien risteyksestä. Tarjolla on erittäin helppo lyhyt rata, hyvämaastoinen normaalirata ja vaikeat 3-,5- ja 7V.

HUOM! Ilmoitus Jämsän seutuun lähti ehkä vähän hätäisesti eli siitä poiketen metsään pääsee Helatorstain kunniaksi klo 15.00-17.00.

Kuntorastitiimin puolesta

-Jorma-