20.5.2024 10:23
Jämsän Retki-Veikot ry

To 23.5. Kuntorasteilla maksuton suunnistus

Kutsu kaveri rasteille -kampanjan johdosta kuntorasteille on maksuton tutustuminen to 23.5. Nyt kannattaa lähteä kokeilemaan suunnistusta maksutta. Paikalla on ohjaajia opastamassa ensikertalaisia ja neuvomassa miten rasteilla toimitaan. Paikalla on myös Suunnistajan kauppa, josta voit hankkia tarvittavia suunnistustarvikkeita tai kenkiä.

Torstain kuntorastit suunnistetaan Pukinvuoren maastossa, joka on hyvä ja turvallinen alue kokeilla suunnistamista. Tapahtumakeskus on Vesitorninkadun päässä Jaatilanrinteen lähivirkistysalueella. Maastoon pääse tuttuun tapaan klo 17-19. Maastosta on hyvä tulla pois klo 20 mennessä. Maasto on polkurikasta ulkoilualuetta.

Tarjolla ovat perinteisesti suorat radat 3H, 4N sekä 3V, 5V ja 7V. Tälle kerralla on rastireitin (RR) lisäksi tehty tukireitti (TR). Tukireitillä siimari on merkitty karttaan, mutta rastit eivät ole sen varrella. Radoilla on paljon rasteja, joten tarkkana saa olla. Maasto on pääosin hyvin kuivunut, mutta joitakin märkiä kohtia on vielä. Ilmoittaudu tulospalvelussa radalle lähtiessäsi ja sieltä tultuasi, vaikka sinulla ei olisikaan emit-leimasinta käytössä.

Kuntorasteilla kokoontuu sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut. Jäljelle jääneet kartat toimitetaan Team Sportia Jämsään. Tapahtuman jälkeen rasteille jää sinipunaiset kuitunauhat.

Tervetuloa kokeilemaan suunnistusta!