19.6.2024 11:06
Jämsän Retki-Veikot ry

JRV:n joukkueiden tulokset Lakia Jukolasta

Lakia Jukola Kauhavalla tarjosi tänä vuonna lennokasta menoa kuten lentokentällä kuuluu mennäkin. Maasto oli pienten korkeuserojen vuoksi nopeaa, mutta samalla haastavaa pienipiirteisten alueiden myötä.

JRV:n Venlojen 1 joukkue suoriutui kilpailusta hyvin vaikka sijoitus tippui edelliseen vuoteen. Seuran ykköstykki Inka joutui jättämään Venlat väliin, joten kilpailu käytiin nuorten naisten voimin. Kokemusta toi Merja, joka joutui vielä pukemaan ankkurin haarniskan päälle. Heta aloitti viestin tullen vaihtoon sijalla 94. Alkuun tuli pientä virhettä ja fyysisesti oli tiukka päivä. Nuori nainen puristi kuitenkin sen mihin päivän fysiikka antoi. Toisella osuudella Hilla juoksi mainion juoksun ja nosti joukkueen sijalle 54. Hillalla oli fyysisesti ja taidollisesti hyvä päivä ja se näkyi myös naisen naamasta. Kolmannella osuudella Elli joutui pikkaisen taipumaan ja tuli vaihtoon sijalla 62. Nuori nainen nousi joukkueeseen, kun Inka jäi Venloista pois. Ankkurina toimi Merja ties monennenko kerran. Useamman kerran maajoukkuepaidassakin ankkuroinut nainen näytti vielä mihin kovalla rutiinilla ja kokemuksella suoriudutaan. Naisten loppusijoitus oli 48.

JRV:n naisten joukkueiden tulokset

Miesten 1 joukkue näytti, että kehitystä on tapahtunut vuoden takaiseen. Kevään 10mila osoitti jo miesten ryhmän olevan oikealla tiellä ja pientä odotustakin oli Jukolaan ilmassa. 1 joukkueen aloitti Samuli, joka otti TV-hetkensä alkukiihdytyksessä. Samulilla ei kuitenkaan ollut fyysisesti paras päivä ja joutui taipumaan kovimmista letkoista. Samuli tuli vaihtoon sijalla 138. Toisella osuudella Aarni osoitti, että kunto ollut tänä kesänä rautaa ja nosti miehet sijalle 63. ollen osuutensa 24 nopein. Kolmannella osuudella Aapo V. osoitti, että vauhtia riittää ja nuorten arvokisavalinnat on oikein. Vaativan kolmannen osuuden jälkeen oltiin sijalla 60.

Lyhyillä 4-5 osuuksilla Aapo K. ja Elias osoitti vauhtinsa ja varsinkin Eliaksen 5 osuus oli hyvä, jonka jälkeen oltiin jo sijalla 52. Kuudennella osuudella Konsta teki varmaa suoritusta ja osoitti, että kevään hyvät tulokset eivät ole suonenvetoja. Huippujoukkueilla on kahdella viimeisellä osuudella kovimmat pyssyt, joten siihen nähden Konsta puttasi ankkurille hyvän paikan. Ankkurina juoksi Sveitsin viestimestari Janis, joka osoitti ettei ole turhaan valittu Hubmanin veljesten mukaan viestijoukkueeseen. Janis laittoi kutosen silmään ja osoitti nopeakulkuisessa maastossa taitonsa. Miesten joukkue saapui maaliin hienosti sijalla 49. joka on jälleen parempi kuin edellisenä vuotena. Seuran huoltoteltaltalla jännättiin voittaako miesten joukkue naiset loppusijoituksessa, mutta ei ihan vielä. Ehkä ensi vuonna.

JRV:n miesten joukkueiden tulokset