11.2.2023 15:33
Jämsän Retki-Veikot ry

Hulvatonta humppaa Hallissa

Kylläpä neiti aurinko tarjoili parastaan kun suunnistuskansa kirmaili rasteilla Hallin taajamassa. Ilimassa oli jo häivähdys kevään tuntua. Meno oli makiaa ja ilimeet suunnistuksen(kin) jälkeen iloisia. Osa suunnistajista yllätti ratamestarit tekemällä reitinvalintoja myös ihan mehtää pitkin ja mikäs siinä oli mennessä kun lumisessa maastossa hanki ei ollutkaan liian korkeaa.

Kilpasarjan radalla kovinta vauhtia piti Virkajärven Aapo. Kakkoseksi 1.46 Aapolle jääneenä kirmasi samalla ajalla nuori ja nopea Kalle Seppälä sekä vähän vanhempi ja vauhdikas Tommi Kuronen.

Avoimessa sarjassa Seppälän Viljo jatkoi voittoputkeaan, ja Tainin Iida varmisti nuorille kaksoisvoiton. Kolmantena maaliin suunnisti Riekin Kari.

Ohesta löytyy raakatulokset ja väliajat, sekä kartat. Leimasimet oli koodeilla 35, 36, 39, 40, 42, 43, 48. Mielenkiintoista nähdä miltä tuloslista näyttää hyvityssekuntilaskurin jälkeen.

Tiukkaa kamppailua käytiin kärkisijoista hyvityksien jälkeenkin. Parhaimman kurotuksen teki Aapo, joka kielenmitalla voitti nuoremman vikkeläkintun Kallen. Aapon voittomarginaali oli 4 sekuntia. Kolmanneksi nopein maalikameran mukaan oli Panu, jonka kurotus ei täysin riittänyt nuorille miehille. Panun saapas jäi 12 sekuntia keulasta vaikka matkalla vieteri oli suorassa. Tämä tietää hyvää tulevan kesän suunnistuksiin kuin Berliinin maratoniin.

Cupin kokonaistulokset on päivitetty Talvirastuien sivuille ja kokonaistuloksista on otettu huonoin kisa pois niiltä, jotka ovat juosseet kaikki kisat. Yllätykseksi itselleen, jyrylle kuin muillekin, keulapaikkaa pitää sprinttispesialisti Tommi Kuronen. Kakkosena on Panu 13 pistettä Tommin perässä. Kolmantena on Tuomas ja neljäntenä Heta. Lopputuloksiin lasketaan 7 parhaan kisan tulokset.

Kauden toiseksi viimeiset Talvirastit juostaan la 18.2. Jämsässä. Tämän jälkeen pidetään JRV:n seuratoimintapäivä. Tarkempi ohjelma löytyy https://jrv.myclub.fi/flow/notifications/165224 TERVETULOA!